Block "796" not found

Konvektorimallit Fe Konvektorimallit Al-Cu Ritilät

Lattiaan upotettava konvektori – huomaamaton, hiljainen ja tehokas

Duralcon lattiaan upotettavat konvektorit ovat esteettisiä ja lähes huomaamattomia. Konvektorit ovat tarkoitettu asennettavaksi ikkunoiden eteen. Rakennusten modernille arkkitehtuurille ominaiset suuret ja valoisat ikkunat saattavat aiheuttaa vetoa. Paras tapa estää kylmän pääsy sisään on asentaa radiaattorit ikkunoiden alle suoraan karmiin tai upottaa lattiaan ikkunan eteen. 

Lattiaan upotettavat konvektorit koostuvat teräksisestä putkesta ja teräslamelleista, jotka on asennettu teräksiseen tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuun koteloon. Se upotetaan lattiaan niin, että ainoastaan konvektorin pintaritilä jää näkyviin. 

Useista eri näköisistä ritilöistä valitaan parhaiten omaan lattiaan sopiva malli. Materiaaleina on mm. pyökki, tammi, alumiini tai ruostumattomaston teräs. Metallinen ritilä voi olla joko poikittain tai pituussunnassa konvektoriin nähden. 

Lattiaan upotettavat konvektorit toimitetaan integroidulla puhaltimella tai ilman puhallinta. Konvektorissa voi olla lämmitys ja viilennys tai ainoastaan lämmitys. Säädettävällä puhaltimella varustettu konvektori on erittäin hiljainen. 

Pyydä yrityksestä tarkempia lisätietoja tuotteesta 

Duralco Oy

Muonamiehentie 11
00390 Helsinki
Finland

info@duralco.fi
www.duralco.fi

Henkilökohtaiset sähköpostit muodossa
etunimi.sukunimi(at)duralco.fi

Myynti, markkinointi

040 580 4819

Vienti

+479 268 7153

Ota yhteyttä

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Aihe
Yhteydenotto