LVI-alalla puhutaan paljon rakentamisen laadusta. Pelkät hienot visiot eivät kuitenkaan riitä tekemään parasta tulosta.

Visio

Duralco pyrkii kehittämään tuote- ja konseptivalikoimaansa kuuntelemalla asiakkaitaan aktiivisesti. Pyrimme palvelemaan asiakastamme toiveidensa mukaan. Työntekijöiden vuosikymmenten kokemukselle annamme asianmukaisen arvon ja tarjoamme mahdollisuuden kehittyä.  Toimittajiltamme odotamme arvojemme mukaista toimintaa. Haluamme olla vahva, osaava ja luotettava partneri, jonka kanssa halutaan tehdä yhteistyötä.

Rehellisyys

Myyjien sanaan ja tuotteiden laatuun voi luottaa. Jos emme tiedä otamme asiasta selvää.

Luottamus

Duralco haluaa tarjota hyvää yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Hyvältä asiakkuudelta odotamme molemminpuolista yhteistyötä. Luotamme ja arvostamme työntekijöittemme ammattitaitoa sekä osaamista. Haluamme kuulla ja kuunnella myös asiakkaittemme toiveet, odotukset ja kehitystarpeet.

Laatu

Korkea laatu koskee sekä tuotetta että toiminnan laatua. Tavoitteenamme on tuotteidemme ja toimintojemme laadun jatkuva parantaminen sekä kehittäminen.

Innovatiivisuus

Haluamme tarjota parhaan hinta-laatusuhteen tuotteillamme, jotka auttavat Teitä menestymään. Tarvittaessa kehitämme uuden tuotteen. Hankimme ja suunnittelemme uusia tuotteita jatkuvasti ja pyrimme toimitamaan ne oikeaan aikaan.

Vain kovalla tekemisellä ja kuuntelemalla asiakkaan tarpeita, voimme kehittyä arvostetuksi ja luotettavaksi toimittajaksi.